Услуги

ERP Системи

ERP или на български – системи за планиране ресурсите на бизнеса са все по-търсени в България. Те предлагат оптимизиране, проследяване и отчетност на всички процеси във вашата фирма. Когато фирмата се разраства, администрацията, управлението и проследяването на всичко, ставащо в нея се усложява многократно и без доказа система, която да поеме тези дейности, фирмата започва да забавя развитието си. Ние предлагаме open-source, уеб-базиран, изцяло насочен към българските корпорации софтуер, който да подреди и оптимизра вашата фирма.

Уеб дизайн и SEO оптимизация

В днешно време няма как да се прави наистина успешен бизнес без силно присъствие в интернет. Именно за това ние предлагаме да изградим изцяло ваш собствен уеб сайт, онлайн магазин или блог, използвайки най-новите технологии в бранша, за да изработим модерен, привличащ вниманието продукт. С цел той да се превърне в портал за Вашите продажби, ние предлагаме и оптимизация към търсачките в интернет (SEO), което ще визуализира сайътът Ви в челните резултати и ще увеличи значително потока от посещения.

Маркетинг в социалните мрежи

За жалост или не, все повече и повече хора пренасят социалните си контакти в мрежата. Почти няма човек, който да не е чувал за Facebook, Tweeter, Instagram, Google+ или Linkedin. За да стигнете до всеки потенциален клиент, трябва да имате поне по един профил във всяка една социална мрежа. За да постигнете желания ефект, трябва да отделяте по цели дни от времето си, за да поддържате всички профили актуални и да отговаряте на коментари на потенциални клиенти. Ние разбираме това и ценим Вашето време и за това Ви предлагаме да вършим тази дейност вместо вас.

Индустриално и офисно LED осветление

Прекарвайки по-голямата част от деня в офиса, Вие и вашият персонал имате нужда от добро осветление. То трябва да изпълнява няколко функции: от една страна, да предоставя максимална осветленост на работното пространство; от друга, то трябва да не натоварва излишно очите и да не Ви изморява допълнително. Ние предлагаме LED осветление, по най-новите и изпитани стандарти, като в същото време постигаме висока ефективност и изключително ниски разходи. Нашите решения се допълват и от 84 месеца гаранция на всички, свързани с осветлението продукти.

Изграждане на компютърни мрежи и информационни системи

Възможността за взимане на мигновенни бизнес решения предполага и светкавична скорост и прецизност при комуникирането и изпълнението им. За това ние предлагаме изграждането на цялостна компютърна мрежа и информационна система, използвайки най-бързите и надеждни продукти на пазара и нашият опит в сферата на киберсигурността.

Системи за сигурност и управление на риска

Заедно с парнтьорите ни от ИСС Ви предлагаме цялостно проектиране на системи за сигурност за вашите обекти. От мониторинг на периметър, чрез използване на камери и сензори от най-ново поколение, до изграждане на “интелигенти” прегради, чрез използването на сензори и датчици за разпознаване и сигнализация.

Проектантски услуги

Изготвянето на печеливш проект е сложен процес, при който освен добър бизнес анализ и идейност са нужни познания по структуриране, бюджетиране, подбор на екип и изпълнение на проекти. Ефедра – ТК ООД работи с проектанти с пълна проектантска правоспособност и дългогодишен опит в сферата, както и постоянна и актуална информираност относно най-новите промени в законодателството.

Заедно с опита ни в изграждането на системи за сигурност и управление и оценка на риска, консултантите ни формират всеобхватен екип, работещ по проекти, свързани с наредбите за физическата защита на държавни и частни съоражения.