ЕФЕДРА - ТК ООД

Микро предприятие с Макро идеи и възможности !

Кои сме ние?

Ефедра – ТК е микро предприятие с макро идеи и възможности. Съставен от млади, енергични, интелигентни и идейни професионалисти, нашият екип има целта да изгради и защити своите име и позиция на Интернет пазара. Мисията ни е да подобрим цялостно бизнес средата в България, като я направим по-интегрирана, по – лесно разпознаваема в социалните мрежи и най – вече – цялостно по-успешна.

С разнообразието от дейности и партньори, екипът ни успява да покрие широк спектър от услуги в сферата на производствени, търговски и счетоводни оптимизации, интерактивно управление на персонала и връзките с клиентите (HR & CRM);проектиране, администриране и поддръжка на цялостно уеб представяне – уеб сайтове и страници в социалните мрежи; пакет от услуги, свързани с проектиране, поддръжка и оптимизация на офисно и индустриално LED осветление, както и изграждане на системи за сигурност и индустриален мониторинг.

Ние в Ефедра – ТК вярваме, че общите усилия и вдъхновението на уеб дизайнери, програмисти, маркетинг специалисти, инженери и проектанти ще направят нашата бизнес среда много по-модерна и отговаряща на съвременните изисквания. Убедени сме, че адаптивният подход в работата е ключът към успеха и затова адаптираме както себе си, така и клиентите и тяхната визия към един информационно изпъстрен, но рисково необятен свят.

Мисията ни е да дадем информация, защитавайки я с най-новите методики в киберсигурността; да осигурим цялостна осветеност на Вашето работно място, осъзнавайки нуждата от икономичност и практичност; да изградим високотехнологична мрежа от устройства, които Ви свързват със света, но същевременно осигуряват Вашата безопасност в него и най-вече – да направим процесът на работа гъвкав, удобен, бърз и прецизен.

С Вашето доверие и взаимната работа на специалисти от Ваша и наша страна ние заедно се отправяме към една стабилна и растяща геометрично в мащаб и успех бизнес среда.